• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland:

1. Verzendkosten van orders vanaf € 50,00 excl. btw: Gratis
2. Verzendkosten van orders tot € 50,00 excl. btw: € 5.95
3. Afhalen bij ons filiaal in Otterlo: € 0.00 (let op, niet alle producten staan altijd in Otterlo voorradig, van tevoren altijd even bellen)

 

Verzendkosten België: 

1. Verzendkosten van orders vanaf € 1000,00 excl. btw: Gratis
2. Verzendkosten van orders tot € 1000,00 excl. btw: € 19.95
4. Afhalen bij ons filiaal in Otterlo : € 0.00 (let op, niet alle producten staan altijd in Otterlo voorradig, van tevoren altijd even bellen)

 

Wij verzenden met de onderstaande transportdiensten:

  • Post NL
  • DPD
  • Van de Hoef logistiek
  • Eigen bezorgservice

 

Voorzichtig transporteren van uw bestelling:

Wij hebben met onze transporteurs de afspraak dat er zo voorzichtig mogelijk wordt omgegaan met de bestellingen. De transporteurs leveren de bestelling af bij de voordeur. Het is niet de bedoeling dat de chauffeur een lange tijd bezig is met het lossen van producten. De chauffeur installeert ook geen producten bij u thuis. Indien u een zwaar of groot product besteld heeft is het de bedoeling dat de chauffeur even geholpen wordt. Onze transporteur neemt normaal gesproken bij grote en zware producten altijd van tevoren telefonisch contact met u op.

 

Wat gebeurd er als ik niet thuis ben?

Er ontstaan geen grote problemen indien u een keer niet thuis bent. De transportdienst zal meerde keren proberen uw bestelling af te leveren. Als u niet thuis bent doet de bezorger een briefje in uw brievenbus. Op dit briefje staat de huidige situatie. Het kan zijn dat de bezorger het pakket bij de buren aanbiedt, bij deze situatie zal er ook een briefje in uw brievenbus gedaan worden. Om alles zo spoedig mogelijk te laten verlopen is het fijn als u de datum kunt opgeven wanneer het geleverd kan worden, of een alternatief afleveradres.