• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Exclusief Hymer distributeur

Wij zijn exclusief Distributeur van Hymer in Nederland. In nauwe samenwerking met Hymer is TEGAPO al jaren gespecialiseerd in klimmateriaal voor de professionele markt. Van trappen en ladders tot magazijnbordessen en kooiladders. Voor klant specifieke oplossingen komt onze Hymer specialist ook bij u op locatie.

 

   

 

  • Ladders
  • Trappen
  • Platformen
  • Magazijn trappen
  • Kooiladders

 

> Bekijk hier meteen de complete catalogus

 

Standaard toegangsoplossingen.

Onze divisie Standard Access Solutions ontwikkelt en produceert hoogwaardige toegangsoplossingen van aluminium. Ze onderscheiden zich door hoogwaardig vakmanschap, een lange levensduur, innovatieve functies en een hoge mate van veiligheid voor de gebruikers. Ons standaard assortiment omvat ladders van alle soorten, trappen, rolsteigers, werkplatforms, aluminium loopbruggen, enz. Onze klanten komen voornamelijk uit de industrie en de bouw. Onze producten worden verkocht via de vakhandel.

 

Oplossingen op maat.

Op het gebied van trappen, bordessen en onderhoudsbordessen zijn wij een professionele partner voor intelligente, op maat gemaakte toegangsproducten, precies afgestemd op de behoefte van de klant en de taak. Trouw aan ons motto "Persoonlijk. Intelligent. Betrouwbaar." onze diensten bieden end-to-end projectmanagement - van advies en ontwikkeling van het idee tot planning, productie, montage en, indien nodig, inspectie en onderhoud van maatwerkoplossingen. Onze klanten komen uit verschillende industriële sectoren, zoals de automobielindustrie, logistiek en luchtvaart.